Köpa däck till dumper - stort utbud av dumperdäck

Däck till alla typer av dumper

Är du i behov av att köpa däck till dumper? Hos oss hittar du dumperdäck oavsett om du har en mindre eller större maskin.

Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt däck till din dumper.


Köpa däck till dumper - däckverkstad uppsala

Ett modernt och flexibelt lastfordon

En dumper är ett modernt lastfordon som används för att transportera jord och andra massor i besvärlig terräng där en vanlig lastbil inte räcker till. Det som främst utmärker en dumper är att axlarna är mer rörliga jämfört med en lastbil, något som gör att den kan passera stora nivåskillnader utan att välta eller fastna. Dumprar ser man ofta i samband med vägarbeten och andra krävande markarbeten. De används också ofta inom gruvnäringen.

Dumpers har ofta sex hjulpar

I de flesta fall har en dumper sex hjulpar där de bakersta är svängbara i vertikalled och horisontalled. Men det finns även andra typer av hjuluppställning beroende på användningsområde. Moderna dumpers drivs på allra hjul vilket gör fordonet extremt rörligt och flexibelt. Oavsett vilken variant du har så kan du hitta rätt dumperdäck till dig. Vi byter däck, balanserar lufttrycket och utför även all annan service i vår däckverkstad.

Dumprar ser man ofta i samband med väganläggningar och andra stora markarbeten. Vi kan hjälpa dig när du önskar köpa däck till dumper.

Vi kan erbjuda ett brett sortiment däck till de flesta typer av dumpers. Vi arbetar endast med däck av högsta kvalitet från ledande varumärken och kan erbjuda däck av alla typer och dimensioner och byter även däck på plats hos kund om så önskas.

Vi hittar rätta däcken till din dumper

Vi hjälper dig att hitta de däck som passar just din dumper. Vilka däck som passar bäst varierar beroende på användningsområde, vilka typer av underlag du kör grävmaskinen på, vilka tyngder som hanteras med mera. Oavsett vilken storlek på däck du behöver så hittar du vad du behöver. Hos oss hittar du tåliga dumpersdäck som fungerar i de flesta sammanhang, såväl stora schaktjobb till byggen och mindre arbeten.

Oavsett om du har en stor dumpers för de stora schaktjobben eller en mindre och smidigare dumper så kan vi hjälpa dig att hitta de däck som passar bäst. Välkommen att kontakta oss.

Ett brett utbud av däck till dumpers