Om oss

Om företaget

Vi är ett företag med inriktning på däckförsäljning och däckservice. Vi har lång erfarenhet inom däckbranschen och har byggt upp en stor kunskap om alla typer av fordon. Vår målsättning är att erbjuda högsta kvalitet och bästa möjliga service till våra kunder.

Vi erbjuder ett stort utbud av däck för olika ändamål och fordon och hjälper dig även med däckbyte, lagning och förvaring av däck. 

Hos oss får du all den däckservice du behöver. Vi hjälper dig att rätt däck utifrån bilens förutsättningar och dina egna preferenser.

Högklassig däckverkstad

Vår däckverkstad kan erbjuda de bästa produkterna. Våra kunniga och erfarna mekaniker gör en felsökning och kontrollerar dina däck vid varje besök. När vi är klara så kan vi ge dig tips och råd som hjälper dig att vara medveten om däckens status. Varje dag arbetar vi hårt för att våra kunders bilar ska rulla säkert och miljövänligt på vägen.

däckverkstad uppsala

Miljön är i fokus för oss

Vi följer Konsumentverkets riktlinjer för att våra kunder ska vara trygga i våra händer. Vi tar även miljöarbetet på allvar genom att använda miljövänliga och återvinningsbara produkter och låta miljöcertifierade underleverantörer ta hand om miljöfarligt avfall. Noggrannhet och hög servicenivå genomsyrar hela vår verksamheten. Alla kunder är lika viktiga för oss.

. Har du ett specifikt projekt som du behöver hjälp med så är du välkommen att fråga oss så får vi se om vi kan hjälpa till.

Däckverkstad med allt du behöver inom däck