Köpa däck till personbil

Högkvalitativa däck till din personbil

Behöver du nya däck till bilen? Hos oss hittar du däck av högsta kvalitet som passar alla typer av bilar. Vi samarbetar med ledande tillverkare och varumärken för att kunna erbjuda våra kunder däck i toppklass till ett bra pris! Är du intresserad av att köpa nya däck till bilen? Kontakta oss så hjälper vi dig redan idag! Hör av dig via formuläret eller ring och boka ett möte i verkstaden!


Några av de däcktillverkare vi samarbetar med

BKT logo
Trelleborg logo
Good Yearlogo
Boss logo
Nokian Tyres logo
Däcknor logo
Colmec logo
Kumho logo
Pirelli logo
Gripen logo

Hos oss hittar du rätt däck till din bil

Dags att byta däck? På vår verkstad i Uppsala kan du köpa nya däck till din personbil med hjälp av kunnig personal med stora kunskaper och lång erfarenhet när det handlar om däckservice.

Hos oss kan du köpa däck till personbilar och andra fordon samt få kompetent däckservice. Däckbyte, montering, balansering, vibrationskontroll och hjulinställning - vi ger dig den hjälp du behöver när du behöver nya däck till din bil!

Fräscha däck viktigt för säkerheten

Som bilförare är det viktigt att inte glömma hur viktiga däcken är för trafiksäkerheten. Ju slitnare däck desto längre bromssträcka. Dessutom minskar dåliga däck bilens stabilitet vid blött underlag och risken för vattenplaning ökar. Ta därför för vana att kontrollera dina däck med jämna mellanrum – det kan rädda liv!

Sommar- och vinterdäck från kända varumärken

Hos oss kan du köpa sommar- och vinterdäck av högsta kvalitet och med det rätta mönsterdjupet – vi har däck från alla ledande varumärken. Oavsett vilket bilmärke och modell du kör så kan vi hjälpa dig att hitta rätt däck till bra priset.

Köp nya däck till din personbil hos oss och bli en säkrare bilförare. Välkommen att boka tid för däckbyte eller däckservice redan idag.

Vi hjälper dig att hitta rätt däck till din bil