Köpa däck till lastbil - stort utbud av lastbilsdäck

Här kan du köpa de bästa däcken till din lastbil

Det är inte lätt att veta vilka lastbilsdäck som passar just dina behov. Vi rekommenderar därför att du tar kontakt med oss för bästa råd och hjälp när du behöver köpa däck till din lastbil. Vi säljer, byter och servar lastbilsdäck från ledande tillverkare så att du kan köra tryggt på vägarna.

Välkommen att kontakta oss redan idag så hjälper vi dig att hitta rätt däck till lastbilen.


Köpa däck till lastbil - däckverkstad uppsala

Lastbilsdäck från de bästa tillverkarna

Hos oss kan du köpa lastbilsdäck till bra pris från många av de stora däcktillverkarna. Att hitta rätt lastbilsdäck är ofta en större utmaning jämfört med att köpa däck till personbilar. Dels är det viktigt att hitta däck med rätt dimensioner, men det är också grundläggande att notera vilka axlar däcken tillhör. Det finns nämligen lastbilsdäck som är gjorda för drivaxeln, bakaxeln och traileraxeln. Hos oss hittar du däck till alla dessa axlar.

Viktigt för trafiksäkerheten

Bra lastbilsdäck är avgörande för lastbilar och andra tunga fordon, speciellt på vintern. Kraven på lastbilsdäck är mycket höga – de måste vara slitstarka och hålla långa sträckor medan de transporterar tunga laster. Slitage, tryckfördelning och rullmotstånd är viktiga indikatorer på kvaliteten på lastbilsdäck. Miltalen är också ett viktigt mått på däckets prestanda, kanske den viktigaste faktorn tillsammans med säkerheten.

Optimering av lastbilsdäck

Hos oss får du omfattande information om service och däck till lastbilar. Lär känna våra lastbilstjänster som ger din lastbilspark ny fart framåt. Vi erbjuder optimering av livslängden hos dina däck, anpassade efter dina förhållanden och ett brett produktsortiment av däck för just ditt eller dina fordon.

Är du i behov av flexibla och tåliga däck till din lastbil? Välkommen att höra av dig till oss så hjälper vi dig att hitta rätt.

Vi säljer, lagar och byter lastbilsdäck