Köpa däck till traktor – vi säljer pålitliga traktordäck

Traktordäck för alla behov

Behöver du nya däck till din traktor? Hos oss kan du köpa däck till din traktor. Vi erbjuder även byte och service av traktordäck – oavsett vilken modell och storlek du har på din traktor så kan vi hjälpa dig att hitta rätt sorts däck.

Oavsett modell och storlek på din traktor kan vi erbjuda däck som passar just dig. Vi har ett brett sortiment av kvalitetsdäck i flera olika varianter, mönster och dimensioner.

Är du intresserad av att köpa traktordäck? Kontakta oss via mail så hjälper vi dig. 


Köpa däck traktor

Viktigt med traktordäck av hög kvalitet

Traktorn är en mycket användbar lantbruksmaskin. Därför är det viktigt att din traktor har däck av högsta kvalitet. På vår verkstad erbjuder vi marknadens bästa däck till din traktor på ett enkelt, smidigt och prisvärt sätt.

För att kunna erbjuda traktorsdäck för alla typer av lantbruk och ändamål har vi däck i olika utföranden och prisklasser. Hos oss kan du alltid få rätt däck till ett bra pris.

Köpa däck till traktor – några saker att tänka på

Användningsområde. Transport på väg med tung last kräver en annan typ av traktordäck än när en traktor används inom jordbruket eller i svår skogsterräng. Om du kör på många olika underlag och använder din traktor till olika arbetsuppgifter så kan vi erbjuda traktorsdäck med riktigt goda allroundegenskaper.

Dimensioner. Precis som när det handlar om andra fordon finns det däck till traktorer i alla storlekar. För det mesta kan du, i ett visst spann, välja hur stora däck du ska köra med på din traktor. Detta val påverkar vilken prestanda du får vid olika typer av körning.

Radial- eller diagonaldäck. Lantbruksmaskiner är i dag ofta försedda med radialdäck, som har fördelen att de har lägre rullmotstånd och god bränsleekonomi. De är även bra vid högre hastigheter och är skonsammare mot underlaget jämfört med diagonaldäck, som tål stickskador och fungerar bra på ojämnt underlag som exempelvis i skogen.

Är du i behov av kvalitativa traktordäck? Välkommen att höra av dig till oss så hjälper vi dig att hitta rätt.

Ett brett utbud av traktordäck